Tápiószentmárton, 2711 Sőregi út 1
Központi elérhetőség: +36 20 595-2058

Ajánlatkérés

Csapatépítés helyszín

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy bármelyik ajánlatunk illetve csomagunk megrendelése esetén (amennyiben átutalásos módon történne a számla koiegyenlítése) a tervezett programok körülbelüli végösszegének 50%-át minden esetben előre kérjük átutalni.

 

Csapatépítő tréning, céges rendezvény, évzáró buli, partnertalálkozó, termékbemutató, konferencia, kiállítás, családi nap, dolgozói party, előadás, továbbképzés…?

a válasz egyszerű:
A KINCSEM LOVASPARK megoldást nyújt!

A mindennapoktól eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás kitűnő lehetőséget teremt egy igazi csapattá váláshoz, a csapatszellem erősítéséhez, a munkahelyen belüli személyes kapcsolatok fejlődéséhez. Mi segítünk cégének ill. dolgozóinak abban, hogy a szürke hétköznapoktól való elszakadás a lehető legélvezetesebb legyen. Ennek megvalósításához kínálunk - akár többnapos - csapatépítő tréningeket és egyéb rendezvényeket. Garantáljuk, hogy aki egy ilyenen részt vesz, utána még nagyobb lelkesedéssel veti bele magát a munkába!

 

Céges rendezvények/Csapatépítő tréningek

EXTRA AJÁNLATUNK (min. 30 főtől)

Egy cég vagy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha a kollégák a konfliktusok ellenére is képesek összedolgozni, együttműködni. Próbálja ki Ön is, mit jelentene cége számára egy élménydús, játékos program, sok-sok nevetéssel, jó hangulatban, megfizethető áron!

 

A Kincsem Lovaspark ajándékaként terembérleti díjat nem számítunk fel!

 

 

Miért célszerű a Kincsem Lovasparkot választani csapatépítésre?

Hatalmas, több 10 hektáros parkunk gyönyörű természeti környezetben, kiváló infrastruktúrával, egyedi lehetőségekkel, remek étteremmel, olcsó szálláshelyekkel ideális helyszín egy ilyen rendezvény lebonyolítására. 

 Csapatépítő játékainkhoz a szükséges kellékeket biztosítjuk. Az alábbi játékok lebonyolítására létszám, idő, helyszín szerint egyedi árajánlatot és javaslatot készítünk:

 

 

    I.Pusztaolimpia

     20 és 50 fő között 1.500.- Ft/fő

     51 és 100 fő között 1.200 Ft/fő

     100 fő felett, egyedi megállapodás szerint

          (Egyeztetés alapján, 5 különböző versenyszám választható)

Patkódobáló:

A patkódobáló kiváló ügyességi játék. Aki nem ismeri a technikáját annak szinte megoldhatatlan feladat. A lópatkókat úgy kell dobni, hogy a kiálló nyélen akadjanak fenn és ne essenek le a tuskóról. A dobálók egyszerre többen is játszhatnak, de nem szabad egymással szemben állni!

Sorverseny:

Sorokban felállítjuk a csapatokat, egyszerre indul az első versenyző minden csapatból. A többiek hangosan biztatják a versenyzőket, akik szalmabálák között szlalomoznak, majd felveszik a karikás ostort és levernek egy fatuskóra állított borosüveget. Elszaladnak a patkódobáshoz, ahol egy vödörbe kell bedobni legalább egy patkót, mert csak akkor mehetnek tovább. Megkerülik az utolsó bálát és visszafutnak a sor elejére, ahol a társuk váltja Őket. A csapatokat az elért helyezésük sorrendjében pontozzuk.

Vasvillahajítás szalmabálákba:

Minden versenyzőnek három dobása van. Az számít pontnak, ha a vasvilla beleáll a bálába. Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. A győztes csapat minden tagja személyre szóló oklevelet kap ajándékba. Nagyobb létszám esetén egyéni versenyt rendezhetünk, ahol a vendégek pontozó lapra gyűjthetik pontjaikat, és a legtöbb pontot gyűjtő versenyzők kapnak ajándékot.         

Pusztasí: lécből készült „sí” eszközzel kell  legrövidebb idő alatt a kijelölt távot megtenni

Talicskázás: a csapatok ból 2-2 fő versenyeznek egymással. Egyikük a talicskában ül,  másik fél tolja. Cél az ellenfél páros legyőzése

Lopózás: a csapatok előtt elhelyezett hordókból 30 poharat kell megtölteni

Karikadobás: kiálló pálcikákra dobják a játékosok a karikákat

Mocsárjárás: Kijelöljük, hogy honnan, hová kell eljutni úgy, hogy az egyik párnán áll, lerakja a másikat, rálép, felveszi az elsőt, lerakja maga elé, rálép, felveszi a másodikat stb. A párnáról lelépni nem szabad! Így kell eljutniuk a célba. Ki a gyorsabb?

Kötélhúzó párbaj

Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. A győztes csapat minden tagja személyre szóló oklevelet kap ajándékba. Nagyobb létszám esetén egyéni versenyt rendezhetünk, ahol a vendégek pontozó lapra gyűjthetik pontjaikat, és a legtöbb pontot gyűjtő versenyzők kapnak ajándékot.    

 

II. Kincsem-próba

600.- Ft/fő

Megoldandó probléma

Két vagy több csapat szükséges. A játék lényege, hogy a csapatoknak adunk egy tojást és néhány hétköznapi eszközt (pl. 3 szívószál, 2 zsebkendő, 1 gémkapocs, 1 gyufásdoboz), amelyek segítségével olyan szerkezetet kell építeniük, amelybe ha beleteszik a nyers tojást, akkor az kb. 4-5 méter magasról ledobva, nem törik el. A feladatra körülbelül 15-20 perc áll a csapatok rendelkezésére, melynek végén a tojást valóban ledobjuk egy létra (vagy erkély, vagy asztal+szék) tetejéről. Az a csapat nyer, akinek a tojása teljesen épségben marad. Ez a játék rendkívül jól fejleszti a kreatív kooperációt.

Pokróc játék

Kis csoportokat alakítunk (max. 5 fő). Mindenkinek van egy pokróca, amelyre a csapat rááll, majd a pokrócot el kell kezdeni hajtogatni. A csapattagoknak nem szabad lelépni a porkócról, mindig kisebb és kisebb helyen kell elférniük. Az a csapat győz, aki a legkisebb helyen a legtöbb embert tudja benntartani a játékban.

Team-puzzle

Minden csapat kap egy 100 vagy 120 db-os puzzle-t. A feladat: minél több összeillő részt megtalálni úgy, hogy az összetartozó részek kapcsolódjanak egymáshoz. A játék időtartama: 20 perc. (Arra a területre nem jár pont, amely különálló részt alkot.)

 

  III.Egy perc és nyersz!

 800.- Ft/fő

 

A játék lényege, hogy a csapatok az alább felsorolt játékok közül 5-t kiválasztva, 1 perc alatt teljesítsék a feladatokat, ha ez sikerül, megszerzik az adott szinten elérhető legmagasabb pontszámot.

 • Popsi ping-pong,  
 • Ormányos Jeti
 • Fürge ujjak
 • Harisnyahalász
 • Gumiarc

 

IV. Bográcsfőző verseny

   2.800.- Ft/fő

 

 

Különleges csapatépítő programnak ajánljuk, ahol különböző ételeket főzhetnek: gulyásleves, lecsó, pörkölt, paprikáskrumpli…

DE! Mi akadályokat gördítünk az egyszerű kivitelezés elé…

 • bizonyos alapanyagokat elrejtünk, amelyeket titkos térkép vagy egyéb játékos feladványok megoldásának segítségével kell a csapatoknak összegyűjteni…
 • fűszerfelismerő verseny
 • zöldségfaragás
 • rímfaragás
 • tablókészítés

  V. Kreatív "kézműves" játék

    Ahogy a ló születik

10.000.- Ft/csapat

(maximum 8-10 fős csapatonként)

 

Ebben a csapatépítő programban kreativitásukat mérhetik össze a résztvevők. A 8-10 fős csapatok rendelkezésére bocsátunk egy asztalt, valamint 6-8 féle alapanyagot (pl.: szalma, vesszők, cirokseprű, kartonpapír, madzagok, ragasztók, filctollak...), amelyekből a lehető legszebb lovat kell megalkotni a megadott idő alatt (20-40 perc). Miután a lovak „megszülettek”, egy, a lovaspark által fölállított zsűri bírálja el a kreációkat.

 

              VI. „Az Önök fogathajtó versenye”

10.000.- Ft/fogat/csapat

   (Indulók létszáma min. 10 fő)

 

A sejbákból (bóják) felállított kapuk között kell manőverezni a fogathajtóknak, úgy hogy a rajtuk elhelyezett labdák ne essenek le. Közben stopperrel mérjük az időt. Egy leesett labda 3 hibapontot jelent. Azonos hibapont esetén a pályát rövidebb idő alatt teljesítő versenyző nyeri.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a győztes és a helyezettek a szalmabálákból felépített dobogón átvehetik a személyre szóló részvételi oklevelét.

 

VII. Darts verseny

10.000.- Ft/óra/tábla

 

501-es játék szabályai

1. A játék célja

Mindkét játékos 501 ponttal kezd. Az egyes dobások által meghatározott pontszámok levonásra kerülnek az éppen aktuális pontszámból. Az nyer, aki pontosan eléri a nullát oly módon, hogy az utolsó dobása egy dupla, amivel pontosan nulla lesz a pontszáma. Se több, se kevesebb.

2. A "Bust"

Az ún. bust akkor van, ha:

 • Az adott körben a játékos több pontot dob, mint a kör előtti pontszáma (negatív pontszáma lenne ha levonnánk)
 • A játékosnak 1 pontja maradna levonás után (nem lehet 1 pontot dobni duplával a következő körben)
 • A játékos elérné a 0 pontot levonás után, de nem duplával fejezte be

Ilyen esetekben az adott körben szerzett pontok nem kerülnek jóváírásra, tehát a következő körben ugyanonnan kezdi, mint ahonnan az aktuális kört kezdte. 3. A játék vége

A játék addig tart amíg valamelyik játékos eléri a 0 pontot. Amelyik játékos ezt megteszi, a játékot megnyeri.

301-es játék szabályai

1. A játék célja

Mindkét játékos 301 ponttal kezd. Az egyes dobások által meghatározott pontszámok levonásra kerülnek az éppen aktuális pontszámból. Az nyer, aki pontosan eléri a nullát oly módon, hogy az utolsó dobása egy dupla, amivel pontosan nulla lesz a pontszáma. Se több, se kevesebb.

 

2. A "Bust"

Az ún. bust akkor van, ha:

 • Az adott körben a játékos több pontot dob, mint a kör előtti pontszáma (negatív pontszáma lenne ha levonnánk)
 • A játékosnak 1 pontja maradna levonás után (nem lehet 1 pontot dobni duplával a következő körben)
 • A játékos elérné a 0 pontot levonás után, de nem duplával fejezte be

Ilyen esetekben az adott körben szerzett pontok nem kerülnek jóváírásra, tehát a következő körben ugyanonnan kezdi, mint ahonnan az aktuális kört kezdte. 3. A játék vége

A játék addig tart amíg valamelyik játékos eléri a 0 pontot. Amelyik játékos ezt megteszi, a játékot megnyeri.

VIII.  Íjászat

40.000.- Ft/3 óra

(létszámtól függetlenül)

 

A játék során a résztvevők íjakkal lőhetnek célba. A gyakorló lövéseket követően versenyt szervezünk. A program remek kiegészítője lehet egy egész napos csapatépítésnek.    

 

Partyk, születésnapi bulik, családi rendezvények

A Kincsem Lovaspark éttermei ideális helyszínt biztosítanak bármilyen családi esemény: születésnapok, keresztelők, évfordulók, ballagások, fogadások megszervezéséhez. Miután három étterem található parkunkban, így akár több csoportot is tudnunk egyszerre fogadni úgy, hogy közben ne zavarják egymást. Töltse nálunk ünnepeit barátaival, családjával, kollégáival, ismerőseivel  és mi garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részük!

Céges rendezvények

Családi nap: Egész napos kikapcsolódás a cég dolgozói és azok hozzátartozói, gyermekei számára. Igyekszünk úgy kialakítani a programokat, hogy azok között minden korosztály megtalálja a számára szórakoztatót.

Dolgozói party: A cégek körében nagyon közkedvelt ez a típusú összejövetel, amelyre a dolgozókat partnerükkel együtt hívja meg a cég vezetősége egy közös bulizás céljából.

Partnertalálkozó: Fontos esemény a cégek életében a partnerek meghívása egy színvonalas rendezvényre.

Konferencia: Az üzleti világ elengedhetetlen eleme ez a fajta összejövetel, ahol a felek meghatározott témában bővítik szakmai tudásukat és kicserélik tapasztalataikat.!

Termékbemutató: Az új termékek megismertetésére szervezett látványos bemutató jó lehetőség a termék népszerűsítésére.

Kiállítás: A cégek tevékenységének bemutatására szolgáló kiállítások az ismertség növekedését segítik elő.

Bál: Elegáns buli díszvacsorával, feldíszített éttermünk egyikében, élő zenével.

Előadások, továbbképzések, tréningek

Díszvacsorák, díszebédek

     

ÁRAINK AZ ÁFA-T NEM TARTALMAZZÁK!

 

Hírek, aktualitások

Facebook

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen aktuális akcióinkról!