Tápiószentmárton, 2711 Sőregi út 1
Központi elérhetőség: +36 20 595-2058

Ajánlatkérés

Fél- és egynapos programok

Fél és egy napos programok

A tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark és Rendezvényhelyszín a majdnem 1000 ha-os területével már önmagában is turisztikai látványosság. Itt található az Atilla domb, mely gyógyító mágneses energiájáról vált híressé. A Parkban számtalan programlehetőség közül választhatnak, például: lovaglás, pusztabuszos kirándulás, állatpark, minigolf-pálya, teniszpálya, kültéri fitness park, rusztikus hangulatú borozó, kültéri fedett színpad, játszópark, sportpályák stb. A hotelhez tartozik három étterem, 2 konferenciaterem, kültéri fitness park,  sportpályák. Bármilyen rendezvény megszervezésére is ideális helyszín a Kincsem Park, legyen az esküvő, születésnap, eljegyzés, keresztelő, céges parti, csapatépítés, kongresszus, bemutató, kiállítás, gyermekprogram, stb.

Minden kedves vendégünket várjuk sok szeretettel! 

                                                             

I/A. Lovasbemutató

 1.000.- Ft/fő

(min. létszám: 20 fő, 50 főtől egyedi, kedvezményes árat adunk)

I/B. Lovasbemutató, vendégfogadással

 3.300.- Ft/fő

(min. létszám: 20 fő, 50 főtől egyedi, kedvezményes árat adunk

 

A vendégfogadással egybekötött lovasbemutató csomag tartalma:

Parkunkba érkező vendégeinket friss pogácsával, pálinkával vagy borral kínáljuk kis éttermünkben és az előtte található rusztikus hangulatú kerthelyiségben.

A vendégfogadást múzeumlátogatás követi, tárlatvezetéssel, majd az Attila dombon teszünk kirándulást. A „feltöltődést” követően  istállószemle keretében bemutatjuk parkunk lovait, a lipicai és fríz fajtát. Mintaistállónkból pusztabusszal visszük kedves Vendégeinket az ősgyepes, magyar pusztára (kb. 30 perces kirándulás) ahonnan rögtön a lovasbemutató helyszínére érkezünk.

Lovasbemutatónkat interaktív módon, a vendégek közreműködésével tartjuk meg. (-> üvegleverés karikás ostorral, patkódobálás, asszonynevelés.) A program végén lehetőségük van fényképezkedésre csikósainkkal illetve lovainkkal, sőt a bátrabbak kipróbálhatják a csikós lóra való felugrást.

Lovasbemutató csomag tartalma:

Az I/A. csomag tartalma megegyezik az I/B. csomag tartalmával, kivéve a vendégfogadást!

A bemutató programja:

Lófektetés: A pusztai élet során gyakran előfordult, hogy a betyároknak rejtőzködniük kellett lovaikkal együtt a pandúrok elől. A lovaknak csendben és nyugodtan kellett feküdni a lovasok mellett. A karikás ostor csattogtatásával demonstrálják, hogy semmilyen zaj nem zavarta meg a lovakat, és így nem árulták el hol rejtőzött a betyár.         

Hasaltatás: A legény a ló hátán állva mutatja be a lovas és lova közötti összhangot, együttműködést.

Lóültetés: Ez az úgynevezett kutyaülés, ami igen nehéz természtellenes pozíció a ló számára.

A ló hátán állás: Ez segíttette a betyárokat abban, hogy a magas fűben, a nádas mögül, minél messzebbre láthassanak el a pusztában.         

"Pusztapicknick": A jelenet azt hivatott szimbolizálni, hogy a ló és lovasa oly harmóniában éltek a pusztában, hogy szinte egy asztalról ettek, ittak.        

Asszonynevelés: a legény a karikás ostora segítségével „neveli meg”, önként jelentkező asszonyát.

Üvegverés karikás ostorral

„Mókás csacsi show” (idomított szamarukkal, szép csikóslányunk megkísérli a lovasbemutató néhány elemét előadni)

Búcsúkép: résztvevőink elköszönése, fényképezkedési lehetőség, a bátrabbak kipróbálhatják a csikós lóra való felugrást!

A lovasbemutatót követően, előre egyeztetett menürendeléssel lehetőség van (külön díjazás ellenében) étkezésre!

  I.Pusztaolimpia

     20 és 50 fő között 1.500.- Ft/fő

     51 és 100 fő között 1.200 Ft/fő

     100 fő felett, egyedi megállapodás szerint

                (Egyeztetés alapján, 5 különböző versenyszám választható)

 

Patkódobáló:

A patkódobáló kiváló ügyességi játék. Aki nem ismeri a technikáját annak szinte megoldhatatlan feladat. A lópatkókat úgy kell dobni, hogy a kiálló nyélen akadjanak fenn és ne essenek le a vödör széléről. A dobálók egyszerre többen is játszhatnak, de nem szabad egymással szemben állni!

 

Sorverseny:

Sorokban felállítjuk a csapatokat, egyszerre indul az első versenyző minden csapatból. A többiek hangosan biztatják a versenyzőket, társuk váltja Őket. A csapatokat az elért helyezésük sorrendjében pontozzuk.

 

Vasvillahajítás szalmabálákba:

Minden versenyzőnek három dobása van. Az számít pontnak, ha a vasvilla beleáll a bálába. Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk.

 

Pusztasí: lécből készült „sí” eszközzel kell  legrövidebb idő alatt a kijelölt távot megtenni

 

Talicskázás: a csapatok ból 2-2 fő versenyeznek egymással. Egyikük a talicskában ül,  másik fél tolja. Cél az ellenfél páros legyőzése.

 

Lopózás: a csapatok előtt elhelyezett hordókból 30 poharat kell megtölteni

 

Karikadobás: kiálló pálcikákra dobják a játékosok a karikákat

 

Mocsárjárás: Kijelöljük, hogy honnan, hová kell eljutni úgy, hogy az egyik párnán áll, lerakja a másikat, rálép, felveszi az elsőt, lerakja maga elé, rálép, felveszi a másodikat stb. A párnáról lelépni nem szabad! Így kell eljutniuk a célba. Ki a gyorsabb?

 

Kötélhúzó párbaj

Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. Nagyobb létszám esetén egyéni versenyt rendezünk.

 

                     

 

                                  II. Kincsem-próba

600.- Ft/fő

Megoldandó probléma

Két vagy több csapat szükséges. A játék lényege, hogy a csapatoknak adunk egy tojást és néhány hétköznapi eszközt (pl. 3 szívószál, 2 zsebkendő, 1 gémkapocs, 1 gyufásdoboz), amelyek segítségével olyan szerkezetet kell építeniük, amelybe ha beleteszik a nyers tojást, akkor az kb. 4-5 méter magasról ledobva, nem törik el. A feladatra körülbelül 15-20 perc áll a csapatok rendelkezésére, melynek végén a tojást valóban ledobjuk egy létra (vagy erkély, vagy asztal+szék) tetejéről. Az a csapat nyer, akinek a tojása teljesen épségben marad. Ez a játék rendkívül jól fejleszti a kreatív kooperációt.

Pokróc játék

Kis csoportokat alakítunk (max. 5 fő). Mindenkinek van egy pokróca, amelyre a csapat rááll, majd a pokrócot el kell kezdeni hajtogatni. A csapattagoknak nem szabad lelépni a porkócról, mindig kisebb és kisebb helyen kell elférniük. Az a csapat győz, aki a legkisebb helyen a legtöbb embert tudja benntartani a játékban.

Team-puzzle

Minden csapat kap egy 100 vagy 120 db-os puzzle-t. A feladat: minél több összeillő részt megtalálni úgy, hogy az összetartozó részek kapcsolódjanak egymáshoz. A játék időtartama: 20 perc. (Arra a területre nem jár pont, amely különálló részt alkot.)

                                                                              III.Egy perc és nyersz!

             800.- Ft/fő

 

A játék lényege, hogy a csapatok az alább felsorolt játékok közül 5-t kiválasztva, 1 perc alatt teljesítsék a feladatokat, ha ez sikerül, megszerzik az adott szinten elérhető legmagasabb pontszámot.

 • Popsi ping-pong,  
 • Ormányos Jeti
 • Fürge ujjak
 • Harisnyahalász
 • Gumiarc

IV. Bográcsfőző verseny

   2.300.- Ft/fő

 

Különleges csapatépítő programnak ajánljuk, ahol különböző ételeket főzhetnek: gulyásleves, lecsó, pörkölt, paprikáskrumpli…

DE! Mi akadályokat gördítünk az egyszerű kivitelezés elé…

 • bizonyos alapanyagokat elrejtünk, amelyeket titkos térkép vagy egyéb játékos feladványok megoldásának segítségével kell a csapatoknak összegyűjteni…
 • fűszerfelismerő verseny
 • zöldségfaragás
 • rímfaragás
 • tablókészítés

  V. Kreatív "kézműves" játék

    Ahogy a ló születik…

10.000.- Ft/csapat

(maximum 8-10 fős csapatonként)

 

Ebben a csapatépítő programban kreativitásukat mérhetik össze a résztvevők. A 8-10 fős csapatok rendelkezésére bocsátunk egy asztalt, valamint 6-8 féle alapanyagot (pl.: szalma, vesszők, cirokseprű, kartonpapír, madzagok, ragasztók, filctollak...), amelyekből a lehető legszebb lovat kell megalkotni a megadott idő alatt (20-40 perc). Miután a lovak „megszülettek”, egy, a lovaspark által fölállított zsűri bírálja el a kreációkat.

 

        

   VI. „Az Önök fogathajtó versenye”

10.000.- Ft/fogat/csapat

  (Indulók létszáma min. 10 fő)

 

A sejbákból (bóják) felállított kapuk között kell manőverezni a fogathajtóknak, úgy hogy a rajtuk elhelyezett labdák ne essenek le. Közben stopperrel mérjük az időt. Egy leesett labda 3 hibapontot jelent. Azonos hibapont esetén a pályát rövidebb idő alatt teljesítő versenyző nyeri.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a győztes és a helyezettek a szalmabálákból felépített dobogón átvehetik a személyre szóló részvételi oklevelét.

 

VII. Darts verseny

10.000.- Ft/óra/tábla 

501-es játék szabályai

1. A játék célja

Mindkét játékos 501 ponttal kezd. Az egyes dobások által meghatározott pontszámok levonásra kerülnek az éppen aktuális pontszámból. Az nyer, aki pontosan eléri a nullát oly módon, hogy az utolsó dobása egy dupla, amivel pontosan nulla lesz a pontszáma. Se több, se kevesebb.

2. A "Bust"

Az ún. bust akkor van, ha:

 • Az adott körben a játékos több pontot dob, mint a kör előtti pontszáma (negatív pontszáma lenne ha levonnánk)
 • A játékosnak 1 pontja maradna levonás után (nem lehet 1 pontot dobni duplával a következő körben)
 • A játékos elérné a 0 pontot levonás után, de nem duplával fejezte be

Ilyen esetekben az adott körben szerzett pontok nem kerülnek jóváírásra, tehát a következő körben ugyanonnan kezdi, mint ahonnan az aktuális kört kezdte. 3. A játék vége

A játék addig tart amíg valamelyik játékos eléri a 0 pontot. Amelyik játékos ezt megteszi, a játékot megnyeri.

301-es játék szabályai

1. A játék célja

Mindkét játékos 301 ponttal kezd. Az egyes dobások által meghatározott pontszámok levonásra kerülnek az éppen aktuális pontszámból. Az nyer, aki pontosan eléri a nullát oly módon, hogy az utolsó dobása egy dupla, amivel pontosan nulla lesz a pontszáma. Se több, se kevesebb.

 

2. A "Bust"

Az ún. bust akkor van, ha:

 • Az adott körben a játékos több pontot dob, mint a kör előtti pontszáma (negatív pontszáma lenne ha levonnánk)
 • A játékosnak 1 pontja maradna levonás után (nem lehet 1 pontot dobni duplával a következő körben)
 • A játékos elérné a 0 pontot levonás után, de nem duplával fejezte be

Ilyen esetekben az adott körben szerzett pontok nem kerülnek jóváírásra, tehát a következő körben ugyanonnan kezdi, mint ahonnan az aktuális kört kezdte. 3. A játék vége

A játék addig tart amíg valamelyik játékos eléri a 0 pontot. Amelyik játékos ezt megteszi, a játékot megnyeri.

 

VIII.  Íjászat

40.000.- Ft/3 óra

(létszámtól függetlenül)

 

A játék során a résztvevők íjakkal lőhetnek célba. A gyakorló lövéseket követően versenyt szervezünk. A program remek kiegészítője lehet egy egész napos csapatépítésnek.    

 

IX. Találd el, találj bele!

1.990.- Ft/fő

(min. 10 fő)

 

1. Célbalövés /Airsoft pisztollyal, pléhdobozokra/

2. Íjászat /célbalövés íjakkal/

3. Fahasáb hajítás /fa ládába, fahasábokkal/

4. Lasszózás /faló befogása lasszóval/

5. Célbadobás /palánkon elhelyezett, különböző méretű lyukakon kell áthajítani a teniszlabdát/

6. Karikadobás

7. Lengőteke

8. Gúlarombolás /felépített gúla rongylabdával való ledöntése/

 

 

Ajánlataink vendégfogadásra

1. 990 Ft/fő     

Pálinka (egy kupica pálinka/fő), szénsavas és szénsavmentes víz, sajtos-magvas és tepertős pogácsa                             

2. 990 Ft/fő

Pezsgő, narancslé, szénsavas és szénsavmentes víz, sajtos-magvas és tepertős pogácsa                                

3. 1.190 Ft/fő

Pálinka, pezsgő vagy száraz fehérbor, narancslé, szénsavas és szénsavmentes víz, sajtos-magvas és tepertős pogácsa           

4. 1.390 Ft/fő

Rövidital (pálinka, Unicum, Jagermeister, Martini, Bailey’s) megbeszélés szerint; rostos levek, szénsavas és szénsavmentes víz, sajtos-magvas és tepertős pogácsa

5. 1.590.- Ft/fő       

Pálinkakóstoló: 4 féle pálinka, gyümölcs, pogácsa, sós sütemény 

6. 1.890.- Ft/fő       

Borkóstoló: 3 féle bor, magyaros paraszt-tál: kolbász és szalonna falatkák, tepertő, hagyma, friss kenyér          

 

 

                      

Kiegészítésképpen:

 

 

Mini szendvicsek: sonkás, szalámis, sajtos (fejenként 3 darab)

590.-Ft/fő

Törley édes és száraz pezsgő

600.- Ft/pohár

Pezsgőkoktélok

700.- Ft/pohár

Alkoholos koktélok (mojito, pina colada, cuba libre)

1.000.- Ft/koktél

 

 

 

 

 

Menüajánlataink

 

Egyszerűbb menüajánlataink (választás alapján, előre megrendelve)

      

1.        1.190.- Ft/fő       Gulyásleves szürkemarhából

                                    Pogácsa          

                            

2.        1.390.- Ft/fő   Grill zöldségtál

                                  Rántott gomba vagy rántott sajt, párolt rizzsel                       

                      

3.        1.690.- Ft/fő  Csontleves      

                                 Szabad tűzi mangalicapörkölt, burgonyával

                        

4.        2.190.- Ft/fő  Kincsem raguleves

                                 Fűszeres mangalica tarja, grillezve, hagymás törtburgonyával,párolt káposztával

 

 

Összetett menüajánlataink

 

1.         2.590.- Ft/fő

Borjú raguleves szegfűgombával

Attila-tál /kemencében sült mangalica java, baconba tekert csirkemell filé, fokhagymás túróval  töltött gombafejek rántva,

            Holstein szelet, párolt káposzta, hagymás törtburgonya,

            fűszeres steak burgonya/.

            Szürkemarha pörkölt, tarhonyával

            Savanyúság 

                                                       

2.         2.990.-Ft/fő

            Tárkonyos vadragu leves, burgonyagombóccal

Harcsapaprikás, túrós csuszával

Puszta-tál /mustáros flekken, aszalt szilvával töltött mézes pulykamell filé, szarvassült, fűszeres fetasajttal töltött, rántott palacsinta, rántott camambert, áfonya lekvár, rizi-bizi, kemencés burgonya/

            Savanyúság

 

3.         2.990.- Ft/fő

            Falusi kakasleves, zsenge zöldségekkel

            Bakonyi sertésborda, galuskával

            Kincsem-tál /rántott mangalica karaj; vasalt pulykamell;

            rántott gomba; rántott sajt; petrezselymes  burgonya; párolt rizs/

            Savanyúság

                                                                                                                         

4.        3.490.- Ft/fő

           Szabadtéri grill ebéd vagy vacsora a Borozónál

           Faszénen sült fűszeres tarja

           Roston sült csirkecomb filé

           Roston sült ketchupos-mézes-chilis csirkeszárny

           Magyaros és bajor grill kolbászok

           Grill zöldségek

           Görög saláta

           Friss saláta, kapros-jughurtos öntettel

           Ecetes burgonyasaláta

           Fűszeres steak burgonya

 

ÁRAINK AZ ÁFA-T NEM TARTALMAZZÁK!

Hírek, aktualitások

Facebook

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen aktuális akcióinkról!