Tápiószentmárton, 2711 Sőregi út 1
Központi elérhetőség: +36 20 595-2058

Ajánlatkérés

Attila domb

 

   

 

 

Földünk egy sajátos, több forrásból származó geomágnesességgel bír, amit egyrészt a Hold mozgása vált ki, más részben a föld mélyében egyenlőtlenül elhelyezkedő radioaktív anyagok sugárzása.

Az Atilla dombon a tapasztalatok szerint sajátos jellemzőkkel rendelkező elektromágneses és radioaktív erőterek alakultak ki. Ezek az erőterek még a föld mélyebb rétegeiben, a geológiai kőzetviszonyok különös rétegződésének az eredményeként indukálnak egy alacsony frekvenciájú modulált másodsugárzást is.

A domb különleges hatására egy beteg ló gyógyulása hívta fel a figyelmet. A szegény állatról már mindenki lemondott. Kiengedték hát a bekerített területre, és várták, hogy csendben elpusztuljon. Aztán mindenki megdöbbenésére a ló néhány nap múlva tökéletes állapotban került elő. Azóta a domb gyógyító erejének híre elterjedt az egész országban és betegek sokasága keresi fel napról-napra és tölt el itt néhány órát. A világhírű csodakanca, Kincsem itt született, kifutója pedig éppen az Atilla dombon volt. Többen ezzel magyarázták egyedülálló sikersorozatát. (Kincsem életében egyetlen vereséget sem szenvedett. 54-szer indult versenyen és mind az 54-et meg is nyerte.)

 

  

 

 

  

 

Az első, amit érezhetünk az energia megtapasztalása: kézen, lábon, egész testen bizsergés, csipkedés, melegség, hidegség, áramlás, szédülés stb., de ez nem feltétele sem a hatásnak, sem a várható gyógyulásnak. Egyénileg és alkalmanként is változó lehet.

Ami tapasztalható, de nem szükségszerűen következik be: az első pár alkalommal, vagy azok valamelyikénél, itt vagy otthon, a meglévő betegségek tünetei felerősödhetnek (pl. vérnyomás emelkedés, szédülés, fejfájás, egyéb fájdalom), ha ezek kellemetlenné válnak, akkor célszerű attól a ponttól 20-30 méterre eltávolodni, majd a szervezet megnyugvása után vissza lehet térni. A felerősödő tünetek terápiás reakciót jelenhetnek, tehát az energia hatására a kezdődő változást jelenthet, vagy egy érzékenyebb szervezet reakcióját az energiára. Mindkettő megszűnik, ha rendszeresen jön, és közben  a szervezet is ráhangolódik a hatásra.

 

  

Változás a közérzetben. Először lehet álmosság, fáradtság, majd feltöltődött érzés, erő jelenléte az izmokban és az egész testben, izületek mozgathatóbbak, fájdalom csökkenése, megnyugvás, jobb alvás stb.

A javasolt viselkedési mód a saját pihenésünk, gyógyulásunk, és mások nyugalma érdekében: a rádiótelefont tartsuk kikapcsolva. Gépjárművel a dombra felmenni tilos! Aki csak pár lépést tud megtenni, az udvaron segítünk megtalálni a minden szempontból neki megfelelő helyet.

Fontos, hogy az itt töltött idő nyugalomban teljen. Próbáljunk minden zavaró körülményt kiküszöbölni (szoros ruházat, szomjúság, sürgető testi szükségletek, rádiózás stb.). Arra irányítsuk a figyelmünket, amiért jöttünk. Mély alvásban a gondolatok sem állják útját a hatás zavartalan érvényesülésének.

Nem tudni, kinél milyen betegségekben milyen mértékű változás jön létre, gondoljuk végig, hogy a betegséget létrehozó körülmények (táplálkozás, fizikai körülmények, kémiai mérgek, stressz, gondolkodás, érzelmek) továbbra is változatlanok, ha csak nem kezdünk el változtatni ezeken.

 

  

Hírek, aktualitások

Facebook

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen aktuális akcióinkról!